Nachtlenzen
https://optiekmonique.nl

Contactlenzen

Contactlenzen

Optiek Monique levert contactlenzen van de merken Alcon, Coopervision en NKL. Het ruime assortiment van onze leveranciers bestaat o.a. uit dag-, tweewekelijks-, maand-, jaar-, vormvaste- en nachtlenzen. Wij helpen je met een persoonlijk advies om de perfecte contactlenzen voor je te vinden.

Online agenda

Afspraak maken

Alcon
Coopervision
Hylo Eye Care
Liponit
Nachtlenzen
NKL
Ote

Contactlensaanpassing

Op basis van een oogmeting en je persoonlijke wensen, gaan we op zoek naar de ideale contactlens voor jouw ogen. Wij zijn aangesloten bij de ANVC, de Algemene Nederlandse Vereniging van Contactlensspecialisten. Dat garandeert je o.a. dat de aanpassing van je contactlenzen altijd wordt uitgevoerd door een gediplomeerd contactlensspecialist.

Contactlensinstructie

Als we de juiste contactlenzen voor je ogen hebben gevonden, nodigen we je uit voor een contactlensinstructie. We nemen uitgebreid de tijd om je alles te vertellen over het inzetten-, uithalen- en het verzorgen van je contactlenzen. Zo kom je thuis nooit voor verrassingen te staan.

Contactlenscontrole

Optiek Monique vraagt je om elke zes maanden langs te komen voor een contactlenscontrole. Naast de sterkte van je contactlenzen controleren we dan ook gelijk de gezondheid van je ogen, zodat je zeker weet dat je jouw contactlenzen veilig en comfortabel kunt blijven dragen.

Zorgverzekering

Heb je een aanvullende zorgverzekering bij je zorgverzekeraar? Dan heb je mogelijk recht op een zorgvergoeding voor je nieuwe contactlenzen. Wij verzorgen de declaratie bij je zorgverzekeraar en verrekenen direct de zorgvergoeding met het totaalbedrag dat je afrekent. Wel zo makkelijk.

Online agenda

Je kunt zelf heel eenvoudig een afspraak maken in de online agenda van Optiek Monique.

Afspraak maken

Openingstijden
Maandag Gesloten
Dinsdag 09.30 - 17.30 uur
Woensdag 09.30 - 17.30 uur
Donderdag 09.30 - 17.30 uur
Vrijdag 09.30 - 20.00 uur
Zaterdag 09.30 - 16.00 uur
Zondag Gesloten