https://optiekmonique.nl

Zonnebrillen

Monturen

Optiek Monique heeft een ruim aanbod zonnebrillen (met of zonder sterkte) en weet als geen ander welke bril het best bij jouw gezicht past. We nemen uitgebreid de tijd voor je en helpen je de beste keuze te maken.

Online agenda

Afspraak maken

1921
Calvin Klein
Comma
INVU
Penn & Ink
Ray-Ban
Serengeti

Oogmeting

Een oogmeting bij Optiek Monique is altijd gratis, zonder verplichtingen en inclusief een persoonlijk advies. Wij zijn aangesloten bij de NUVO, de Nederlandse Unie van Optiekbedrijven. Dat garandeert je o.a. dat een oogmeting altijd wordt uitgevoerd door een gediplomeerd opticien.

Brillenglazen

Optiek Monique levert kwalitatief hoogwaardige brillenglazen van o.a. het merk Nikon. Het ruime assortiment van Nikon bestaat uit verte-, lees-, zonne-, computer- en multifocale brillenglazen. Wij helpen je graag met een persoonlijk advies om de perfecte brillenglazen voor je te vinden.

Zorgverzekering

Heb je een aanvullende zorgverzekering bij je zorgverzekeraar? Dan heb je mogelijk recht op een zorgvergoeding voor je nieuwe zonnebril op sterkte. Wij verzorgen de declaratie bij je zorgverzekeraar en verrekenen direct de zorgvergoeding met het totaalbedrag dat je afrekent. Wel zo makkelijk.

Gratis brillenspray

Bij aanschaf van een complete zonnebril op sterkte ontvang je een gratis flesje Glasklar-brillenspray (ter waarde van € 4,50 euro) om je brillenglazen schoon te houden. Flesje leeg? Geen probleem! Je mag 'm zo vaak je wilt bijvullen. Helemaal gratis. Goed voor het milieu én je portemonnee!

Glasklar

Online agenda

Je kunt zelf heel eenvoudig een afspraak maken in de online agenda van Optiek Monique.

Afspraak maken

Openingstijden
Maandag Gesloten
Dinsdag 09.30 - 17.30 uur
Woensdag 09.30 - 17.30 uur
Donderdag 09.30 - 17.30 uur
Vrijdag 09.30 - 20.00 uur
Zaterdag 09.30 - 16.00 uur
Zondag Gesloten